HUIDVEROUDERING & ANTI-AGING

Naarmate onze leeftijd vordert krijgen we te maken met het verlies van onderhuids vetweefsel en word de spanning van de huid minder door de afname van het steun weefsel en het krimpen van de schedel..
Het gevolg is dat wij wat meer vermoeide trekken in het gelaat krijgen , wallen, rimpeltjes, hangende mondhoeken en een minder vol aanzien van de huid, deze gaat als het ware wat ruimer vallen om de botstructuur heen.

Er zijn meerdere mogelijkheden de huid vitaal te houden of te maken waarvan je hieronder de mogelijkheden vindt.

Mogelijkheden met injectables
Wij zijn een groot voorstander van een veilig en natuurlijk resultaat en werken daarom samen met een gerenommeerde cosmetisch arts die rekening houdt met uw natuurlijke uitstraling zoals de eigen botstructuur en uw wensen.
Ervoor zorgen dat het resultaat natuurlijk blijft is essentieel.
Belangrijk is dat de arts is aangesloten bij de NVCG en volgens hun richtlijnen werkt zodat een veilig resultaat gewaarborgd is.

Wat zijn injectables
De fillers die worden ingezet zoals het huideigen hyaluronzuur zijn afbreekbaar en zorgen voor een vulling van de huid waar het volume van de huid is verminderd, hierdoor gaat deze er weer vol en goed gehydrateerd uitzien.
Eventueel kan ook botox worden gebruikt, deze stof zorgt ervoor dat de kleine spiertjes in het gelaat (tijdelijk) worden uitgeschakeld met als gevolg een vermindering van mimische rimpels, ook een combinatie van beide middelen geeft mooi resultaat.

Huidverbeterende behandelingen in onze salons
Wat kunnen wij in de salon aan uw huid verbeteren?
Door het inzetten van peelings met diverse soorten zuren kunnen wij ervoor zorgen dat uw huid in een vitalere conditie komt.
Door bijvoorbeeld het verwijderen van overtollige dode huidcellen zal de huid roziger van kleur worden, pigmentvlekken vervagen en de huid word zachter en fijner van structuur en is beter in staat om werkstoffen tot zich nemen tot in de diepere huidlagen waardoor de algehele conditie word bevorderd.
Wilt u snel resultaat? dan is een combinatie van onze peelings samen met het gebruik van injectables een mogelijke keuze.

De huid opvullen zonder injectables?  !QMS Medicosmetics
Wilt u uw huid geheel op natuurlijke wijze en zonder injectables verbeteren? Wij hebben de mogelijkheid om uw huid met QMS Medicosmetics weer te voorzien van nieuw collageen.
Zonder de huidbarrière te beschadigen kunnen wij met !QMS gesplitst collageen aan de huid teruggeven, een unieke gepatenteerde door Dr. Med Erich Schulte ontwikkeld !QMS is populair onder vele bekende sterren en  geeft de huid zijn vitale, jeugdige uitstraling terug met een prachtige huidconditie.

Voor meer info bent u van harte welkom op een van onze locaties voor een informatief gesprek, hierbij kijken wij meteen naar huidige huidconditie en krijgt u een op maat gemaakt advies voor behandeling.