Injectables (Aanwezig op 5 Oktober)

Als gerenommeerd huidinstituut willen wij het beste voor onze gasten en werken wij samen met Drs. Diederik van Imhoff een ervaren cosmetisch arts die een aantal keer per jaar op onze lokatie in Dordrecht aanwezig is voor de behandeling met veilige afbreekbare injectables en botox.

Diederik heeft geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is lid van de NVCG. Hij is bijna vijf jaar arts geweest binnen de chirurgie waar hij veel ervaring heeft opgedaan in de klein chirurgische ingrepen zowel in Nederland als in Australië en Zuid-Afrika. Deze vaardigheden zie je terug in zijn werk als cosmetisch arts.

Kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid dit zijn de belangrijkste factoren in het werk van Diederik. Micro botox is één van zijn specialiteiten waarbij men in staat is er jonger en gezonder uit te zien met minimaal ingrijpen en behoud van mimiek en karakter. Het gewenste effect bereikt hij door samen met de cliënt een haalbaar en reëel plan te maken. Het mooiste op de manier die bij hen past, schoonheid is immers voor iedereen anders.

Het injecteren van fillers brengt volume terug in het gelaat. Deze behandeling is een mooie oplossing voor ingevallen wangen of wallen onder de ogen. Het resultaat is een natuurlijke lift van het gelaat zonder snijden of littekens. Een veilige behandeling.

Overactieve spieren in het gelaat komen tot rust met Botox. Botox word ook wel gebruikt voor het verminderen van overmatige zweetproductie onder de oksels of in de handpalmen, tevens is het een veelgebruikt middel voor het tot rust brengen van o.a. de fronsrimpel waardoor deze zal verminderen of zelfs geheel zal verdwijnen hetgeen een frisse en uitgeruste look geeft.

 

Advies op maat

Tijdens een consult bespreekt Diederik met u wat uw belangrijkste wensen zijn of wat u als storend ervaart. Ook kijkt een goede cosmetisch arts naar de contouren en verhoudingen in uw gezicht en naar de conditie van uw huid. Alleen op die manier krijgt u een advies dat bij u past en kunt u een weloverwogen besluit nemen of u een behandeling wenst en welke behandeling het beste bij u past. Wilt u meer weten of een advies op maat? Neem dan contact met ons op (078-6136476)

 

TARIEVEN COSMETISCH ARTS

BOTOX

149,- per zone

Fillers Skinboost

300,-  per 1,0 ml

Fillers Restylane

330,- per 0.5 ml

Fillers Restylane

450,- per 1.0 ml