Huidverbetering

Maak kennis met ons Healthy skin program!

Met diverse producten, apparatuur en technieken maken we je huid gezond en vitaal.

Niet alleen wat betreft het herstellen van huidproblemen maar ook preventief door een gepast en eerlijk advies te geven, dit in combinatie met hoogwaardige producten die bewezen werkzaam zijn.

Natuurlijk staat veiligheid in combinatie met zichtbaar en voelbaar resultaat hoog in het vaandel binnen onze salon.

Zongebruik, milieuvervuiling, roken, alcohol, overmatig suikergebruik en bepaalde medicijnen zorgen voor vroegtijdige huidveroudering van de huid.
de nadruk van onze behandelingen ligt op het herstellen en beschermen van de huid en het voorkomen van overbodige
huidschade door preventie, behandeling en goede voorlichting het zogenaamde Healthy skin program.

 

 
 

NIMUE

Nimue core basic treatment

Huidverbeterende en verfijnende verzorging met enzym en bio activ peeling voor een stralende, schone huid of als 1e kennismaking met Nimue.

45 minuten € 52,-

Nimue Hyaluron en zuurstof booster

Intensieve vocht behandeling met 2 peelings, een flinke dosis werkstoffen in combinatie met een intensief alginaat mask terwijl je geniet van onze  hals & decolletemassage.

60 minuten € 89,-

Nimue acne treatment 18+

Intensieve dieptereiniging voor de huid met onzuiverheden.

45-60 minuten € 52,50 / € 66,-

Nimue maintenance treatment

Actieve Anti-aging behandeling met enzym en bio activ peeling de behandeling word afgesloten met een massage met super hydrating crème masker, voor elasticiteit en meer veerkracht.

60 minuten € 69,-

Nimue advanced treatment

Zeer actieve verjongingsbehandeling gelijk aan maintnance maar met intensief algenmasker voor een gladde en goed gehydrateerde huid.

70 minuten € 82,-

Nimue boost treatment

Intensieve behandeling,  voor direct zichbaar en voelbaar verbeterde huidconditie.

Werkt verjongend en heeft een sterke anti-oxidatieve werking voor de huid die beschadigd is door roken, stress, zon en verontreiniging.

70 minuten € 85,-

Nimue activ glycol treatment

Actieve huidverjonging  met enzympeeling, bio activ peeling en 35% glycolzuur, zorgt voor een stralende zachte huid, de ultieme behandeling tegen veroudering.

60 minuten € 82,-

Nimue intensiv peeling treatment

Intensieve polymeer peeling welke verbetering geeft bij oppervlakkige  littekens, acne, fijne lijntjes en grove poriën. het gebruik van de zuren zorgt voor collageen aanmaak en vermindert pigment of acne.

60 minuten € 89,-

ME-LINE pigment behandeling

MeLine is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk phototype, pigmentsoort of lichaamsdeel. Óók de donkere huid en de moeilijke chronische pigmentproblemen zoals melasma kunnen veilig worden behandeld. De producten en behandelingen zijn super specialistisch en vereisen de nodige ervaring en kennis als huidspecialist om zodoende het gewenste resultaat te bereiken.  

Voor meer info Boek de kosteloze skincheck en we vertellen je er alles over.

Oogcontour/Specials

NIMUE eyezone treatment    29,50                           QMS Eyezone treatment        42,50                                              

                                                     

!QMS Medicosmetics

QMS werd ruim 25 jaar geleden ontwikkeld door reconstructief chirurg Dr.Med. Erich Schulte.

Onderscheidende en award winning wetenschap ten dienste van de huid en het verlies van uw huideigen collageen.

Dr Schulte patenteerde het en tot op vandaag is het uniek in zijn werking om de huid op specifieke wijze te voorzien van vocht en collageen.

De producten zijn tevens zeer geschikt bij probleemhuiden en werkt op celnivo, vele malen onderscheiden voor zijn unieke werking.

Meet & Treat met zuurstof

Korte kennis meQMS en boek de behandeling bestaand uit reinigen, een transport peeling collageen en het alginaat masker met zuurstofinfusion.

30 minuten € 59,-

!QMS Neo tissuedermie met zuurstof

Ons paradepaardje voor direct resultaat op vocht en huidversteviging, zeer intensieve behandeling met een fruitzuurpeeling en 3 soorten collageen in combinatie met een intensief alginaat masker en een hydro foammasker terwijl je geniet van onze  hand, hals & decolletemassage.

75 minuten € 99,50

Overige !QMS behandelingen worden op huidtype beoordeeld na de intake.

 

Littekenbehandeling

Wij behandelen littekens door middel van de zgn. collageeninductietherapie.
Fusion Monopen is een efficiente en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie en hiermee vermindering van littekens.

WERKING:                                                                      Een huid die gecontroleerd beschadigd word op de juiste wijze gaat regenereren.

Met gebruik van medische werkzame stoffen word de huid aangezet om littekens aanzienlijk te verbeteren.

Ook komt het hyaluronzuur- gehalte van de huid weer op een hoger nivo waardoor de huid beter gaat functioneren en wat steviger en compacter wordt.

De behandeling met Fusion dermapen is zeer compleet en bestaat uit reinigen, een peeling met glycolzuur en het zogenaamde ‘needlen’ van de huid. Hierbij wordt met een pen de huid bestempelt met meerdere naaldjes waardoor de werkstoffen dieper kunnen indringen en het zelf genezend vermogen van de huid ervoor zorgt dat de kleine openingetjes in huid zo snel mogelijk wordt genezen met behulp van het huideigen collageen.

De gebruikte (steriele) werkstoffen zoals Vitamine C of peptiden hebben allemaal een eigen indicatie, de huid word zowieso steviger, gladder, strakker en egaler.

Voor optimaal resultaat maken wij een kuurprogramma aangepast aan de huid gecombineerd met bijbehorende thuisverzorging.

Couperose en overige huidaandoeningen

Al 12 jaar zijn wij gespecialiseerd in het verwijderen van huidongerechtigheden zoals o.a. couperosevaatjes, bloedblaren, bindweefselverhevenheden, fibromen(steelwratjes), pigmentvlekken en vetbultjes op de huid.

€ 19,50 1 enkele ongerechtigheid

(fibroom, bloedblaartje of spinnaevi)

€ 25,50 per 5 minuten behandeling

€ 39,50 per 10 minuten behandeling

€55,00 per 15 minuten behandeling

 

Voor meer info boekt u de gratis intake.