Massages bij DAVI City Spa

Reeds eeuwenlang en in alle culturen gebruiken mensen hun handen om troost en genezing te bieden. Een goede massage komt tegemoet aan een van de meest fundamentele behoeften; ontspannen op een respectvolle manier.

Wie ooit heeft genoten van een massage weet dat er weinig betere ervaringen bestaan dan het ontspannen gevoel dat over je komt wanneer je gemasseerd wordt. Je drijft in een onmetelijke rust, de verkramping in je spieren laat zachtjes los en je bloed gaat weer stromen van top tot teen. “Feel good” hormonen zoals endorfinen komen vrij en heffen stress op.

Droom weg in onze schitterende duo behandelruimte en geniet van de vele massages die wij aanbieden.

 

TRADITIONELE MASSAGES

 

Ontspanning of intensief (30 min.) € 36,-
Ontspanning of intensief (45 min.) € 49,-
Ontspanning of intensief (60 min.) € 68,-
Ontspanning of intensief (90 min.) € 89,-

ONTSPANNINGSMASSAGE

Een massage welke word afgestemd op jouw behoeften en/of klachten en altijd uitgevoerd met warme essentiële olie. De nadruk van deze heerlijke massage ligt op langzame ontspannende grepen welke vloeiend worden uitgevoerd. Een absolute aanrader tegen spanning en stress.

INTENSIEVE/SPORT MASSAGE

Een intensieve massage waarin het losmaken van de spieren centraal staat. Deze massage wordt uitgevoerd met een essentiële oliemix die afvalstoffen in de spieren oplost en de doorbloeding van de weefsels bevorderd. Heerlijk als je een oppepper nodig hebt of na het sporten.

RUG, SCHOUDER EN NEKMASSAGE

Het accent van deze massage ligt op de diepe relaxatie van de spieren in rug, schouders en nek. Zeer doeltreffend als je veel achter de computer werkt, hoofdpijnklachten hebt of na een periode van veel spanning.

STOELMASSAGE

De stoelmassage wordt uitgevoerd op een speciaal hiervoor ontwikkelde stoel waarin je als het ware voorover hangt met ondersteuning voor borst, benen, armen en het hoofd, De focus van deze massage ligt op de nek, schouders en rug. De massage wordt gegeven over de kleding heen.

SPECIALE MASSAGES

Per 30 minuten € 39.-
Per 45 minuten € 54,-
Per 60 minuten € 69,-
Per 90 minuten € 90,-
Indian headmassage (25 min.) € 34,-

 

HOTSTONE MASSAGE

Ervaar de kracht van de warmte in combinatie met heerlijke aroma’s. Tijdens deze zachte maar intensieve massage met warme basalt stenen zal je geest verkwikken terwijl de warmte van de stenen diep doorwerkt in de spieren, je voelt je als herboren.

HYDROTHERM MASSAGE

Ontdek een nieuwe dimensie in de koesterende kunst van massage; met warm water gevulde kussens die je lichaam omhullen en je spieren ontspannen terwijl je masseur je vermoeide en gestresste lichaamsdelen masseert. Alle voordelen van een traditionele massage zonder onderbreking, omdat je je niet hoeft om te draaien. Ontworpen voor maximaal comfort is dit Hydrotherm Systeem ideaal gedurende de zwangerschap, voor optimale verlichting van de fysieke en mentale spanning voor de a.s. moeder.

Let op: Bij een zwangerschap korter dan 12 weken of langer dan 37 weken voeren wij geen massages uit.

 

AROMATHERAPIE MASSAGE MET BAUME SPA RELAX 

Bij deze ontspannende massage maken we gebruik van de Decleor aroma baume een luxe bodybutter met een mix van ontspannende aroma’s zoals o.a. tonkaboon, vanille, vetiver en ylang-ylang.                                               Een waar bad van verzorging en zachtheid en zeer geschikt voor de droge huid.

INDIAN HEADMASSAGE

Een massage van de hoofdhuid, oren, nek en schouders, een heerlijke manier om te relaxen en even tot rust te komen.

AROMABLEND MASSAGE DECLEOR     (30 minuten 49 euro/60 minuten 79 euro)                                            Heb je last van vermoeide benen, cellulite, een verslapte huid? Ben je vermoeid, humeurig of down?                    Boek dan een aroma blend massagebehandeling van 30 of 60 minuten, samen met de therapeute bepaal je jouw behoefte door een keuze te maken uit 3 basisolien die gericht zijn op het verbeteren van je gemoedstoestand en hierbij voegen we 4 mogelijke probleemoplossende olien die inzetbaar zijn bij o.a. een verslapte huid, cellulitis, vermoeide benen of een overschot aan afvalstoffen in het lichaam.                 

In het blog over Aromablend lees je alles over deze bijzondere behandeling!