Deze behandeling begint met het in kaart brengen van mijn algehele emotionele en lichamelijke conditie met daarbij mijn verwachtingen. Ben ik vermoeid?, gestresst? humeurig?
Heb ik gezwollen benen? vermoeide benen? wil ik afslanken? meer huidversteviging? al deze specificaties corresponderen namelijk met een van de 4 heerlijke en te selecteren aromatische oliën.
Ook krijg ik een aromareis met deze heerlijke aroma’s van essentiële en botanische oliën die een mix bevatten van o.a. Mint, ceder, roos, geranium en jasmijn.
Ik let op wat de oliën met mij doen en kies er spontaan een uit die mij het meeste aanspreekt en waarvan ik verwacht dat deze mij een fijn resultaat geeft en natuurlijk ook gaat bijdragen aan het resultaat op mijn lichaam.
Na de selectie van de door mij geselecteerde oliën word de olie gemengd en gaat de behandeling beginnen.
Ik heb gekozen voor emotionele balans en voor versteviging van mijn lichaamshuid.
De behandelruimte voelt als een warme cocon met zachte muziek en verlichting. Ik kleed me om en neem plaats op de luxe behandelstoel onder dik badlaken en op een heerlijk warm waterkussen.
Dan sluit mijn ogen en luister naar de stem van Martine die mij vraagt diep en kalm in en uit te ademen door mijn buik en te genieten van de heerlijke aroma’s.
Ik ontspan al aardig als we beginnen met de geurreis.

Mijn rug, buik, armen, benen, handen elk deel van mijn lijf word heerlijk gemasseerd en voor mijn gevoel meteen geremodelleerd, het is intensief en een van de bijzonderheden van deze behandeling is het tussendoor inademen op specifieke momenten zodat de oliën het limbisch systeem (geurgeheugen) kunnen bereiken en daar hun feel-good effect kunnen afgeven waardoor ik steeds dieper ontspan.
Ook helpt het ademen bij het openen van het diafragma, dit zorgt ervoor dat we ons energieker voelen, afvalstoffen komen zo gemakkelijker vrij uit de longen en op dieper level word je meer relaxed legt Martine uit.
Na een aantal body streching grepen aan het eind van de behandeling voel ik me uitgerust en energiek, ik was gespannen en vermoeid toen ik aankwam en nu voel ik me heerlijk en compleet voldaan, dat is denk ik de harmonie van lichaam en geest 🙂

Wil je ook meer balans en genieten van zo’n heerlijke behandeling?
Boek dan het Aroma Blend ritual van 30 (49,-) of 60 minuten (79,-), 1 behandeling is al een fantastische ervaring maar wil je meer resultaat dan kun je het beste een kuur boeken van meerdere behandelingen.