Het team

Vivian de Rijke-van Goethem

Oprichter / eigenaar van DAVI City Spa (1992)
Gespecialiseerd in huidverbetering, collageen behandelingen en het beoordelen of behandelen van diverse huidaandoeningen.

Mijn speciale interesse ligt bij de medische kant van mijn vak en de anti-aging behandelingen.

Ik bezoek jaarlijks diverse bijeenkomsten om mijn kennis actueel te houden, bezoek de beurzen en lees alle vakbladen ook volg ik jaarlijks diverse opleidingen om mijn kennis te behouden en uit te breiden waaronder recent nog U-consultancy medische basiskennis voor een optimale samenwerking met huisartsen en dermatologen, 

Al 26 jaar zet ik mij in voor de gezondheid van de huid van mijn klanten.

Ik ben op afspraak aanwezig op dinsdag, donderdag, vrijdag (Dordt en Puttershoek) en zaterdag

 

Yulieth

All-round schoonheidsspecialiste & masseuze

“Prachtig om te zien dat we de huid met de huidige technieken in een topconditie kunnen brengen en wat wij kunnen doen aan preventie van huidschade door een optimale voorlichting te geven”

Sinds 2011 ben ik werkzaam bij DAVI, waarbinnen ik o.a.verantwoordelijk voor een goede begeleiding van onze stagiaires.

Ik ben gediplomeerd pedicure, masseuse en huidverbeteringsspecialiste en mijn belangstelling ligt bij  anti-aging  en huidverbetering met onze prachtige merken Nimue en QMS Medicosmetics.

Mijn jarenlange ervaring als masseuze zet ik graag in om onze gasten te ontspannen en beter in hun vel te laten komen, ik heb dan ook een grote groep vaste gasten die bij mij helemaal tot rust kunnen komen.

Verder voer ik de behandelingen met de L600 uit tegen overbeharing.

Anouk 

All-round schoonheidsspecialiste en masseuze 

Ik ben sinds 2018 werkzaam bij DAVI als all-round schoonheidsspecialiste en masseuse.

Op het gebied van huidverbetering en huidverzorging ben ik gespecialiseerd in bindweefselmassage en acne, Ook voer ik alle Nimue behandelingen uit voor ons Healthy skin program.

Ik heb een bijzondere interesse in het verbeteren van elk huidprobleem en mag me tevens brow specialiste en manicure noemen.

 

Ik kijk ernaar uit u te ontvangen in onze salon. 

 

Bo

Studente Allround schoonheidsspecialiste & masseuze 

Ik ben  in opleiding voor schoonheidsspecialiste en  aanwezig op donderdag middag en avond waar ik het team assisteer en help met de receptie en de ontvangst van onze gasten.

Ik ben net gestart met de opleiding voor all round schoonheidsspecialiste en vind het erg leuk dat ik hier mijn stage mag lopen het is een bedrijf waar ik veel kan leren en waar ik mij bovendien prima op mijn gemak voel”.

 

Sharon 

Huidtherapeute

Elke 4-6 weken is de Huidtherapeute aanwezig voor behandeling met de Elos laser.

Heb je last van Littekens, overbeharing, kalknagels of een verslapte huid dan kun je terecht voor een behandeling of kosteloze intake voor meer informatie.