Wat is Huidverbetering?

Naarmate je jaren gaan tellen krijgt het huid een aantal kenmerken die het beste kunnen worden omschreven als degeneratie, de schade van de afgelopen jaren word zichtbaar aan de oppervlakte van de huid en dit geeft bepaalde kenmerken zoals pigmentvlekjes, droogte en verminderde huidspanning met als gevolg een minder frisse look en de vorming van rimpels.

Wat kunnen we hieraan doen?
De huid actief en fris houden door regelmatig een laagje dode opslag van cellen te verwijderen.
Dit kun je o.a. bereiken door het gebruik van zuren, in de salon werken wij met diverse soorten zuren zoals glycolzuur, amandelzuur, citroenzuur, salicylzuur of combinaties van diverse zuren om te zorgen dat de huid er meteen een stuk mooier uitziet.
Thuis is het noodzakelijk de huid te onderhouden met producten die dezelfde zuren bevatten en zijn aangepast aan uw huidtype.
De producten voor huidverzorging bevatten tevens werkzame stoffen zoals o.a. retinol (vitamine-A zuur), hyaluronzuur (een sterke vochtbinder) en vitamine-C (voor de stimulatie van collageen en elastine).

Meer weten?
Kom langs voor een vrijblijvende huidanalyse en UV scan, dan nemen we samen een kijkje in de diepere huidlagen en kan er een behandelplan worden opgesteld om uw huid te gaan regenereren(vernieuwen).
De productlijn van NIMUE is ontwikkeld door Professor Aubrey een autoriteit op het gebied van dermatologie en huidverbetering.