DAVI City Spa 

U vind ons in Dordrecht waar wij al 26 jaar zijn wij gevestigd in een sfeervol bedrijfspand aan de rand van de prachtige historische Dordtse binnenstad.

Onze focus ligt op 3 belangrijke peilers.

* de huid gezond maken

* De ontspanning van onze gasten.

* Huidproblemen zoals acne, pigment en huidveroudering zichtbaar verbeteren.

Ons healthy skin program is een combinatie van onze 26 jaar ervaring samen met continue training en liefde voor de huid en het respecteren van zijn werking.

Ons team bestaat uit 4 enthousiaste dames met passie en kennis van de huid, ons team staat nooit stil en wij zijn altijd bezig met het verwerven van kennis voor nog beter resultaat..

Voor de behandelingen van huidproblemen werken wij uitsluitend met merken van medici, de producten zijn niet op dieren getest, ze bevatten ook geen stoffen die de huid niet nodig heeft of zelfs kunnen vervuilen, verstoppen en irriteren zoals de minerale oliën of parabenen die veelal te vinden zijn in de reguliere producten die op markt zijn.

Grondlegger van de Nimue-lijn is de Zuid-Afrikaanse professor in de dermatologie Dr. Aubrey Parsons  Nimue is ontwikkeld in 1994 voor gebruik als voor en na behandeling bij medische behandelingen. Nimue wordt wereldwijd erkend om haar innovatieve technologieën, gebaseerd op de effectieve combinatie van bijzondere ingrediënten in combinatie met wetenschappelijk bewezen transfersystemen.

Verschillende huidcondities zoals pigment, acne, overgevoelige huid en huidveroudering zijn met Nimue effectief te behandelen.

Achter het succes van !QMS Medicosmetics (uitsluitend in onze vestiging in Dordrecht) staat de chirurg, biochemicus en internationaal erkende specialist op het gebied van esthetische chirurgie
Dr. med. Erich Schulte. Deze Duitse plastische chirurg was eind jaren zeventig actief in de reconstructieve plastische chirurgie waar hij slachtoffers van branden en zware ongevallen behandelde. Hier ontdekte hij de belangrijke werking van het ei-witproteïne collageen bij het herstellend vermogen van de huid.
Hij ontwikkelde speciale serums waarmee aanvankelijk enkel patiënten op medisch voorschrift hun wonden behandelden. Maar met dit fantastische product lag de weg naar cosmetische huidverjonging volledig open. Het begin van het !QMS Medicosmetics’ succesverhaal was een feit!

Me-line van de Spaande arts Fernando Bouffard PhD, een internationaal erkend specialist op het gebied van dermatologische producten en het behandelen van hyperpigmentatie Door de unieke behandelmethode van Meline is het mogelijk om gemiddeld 95% van de pigmentvlekken weg te krijgen, afhankelijk van de pigmentvlek. Pigment wordt gestimuleerd door verschillende factoren, zoals: hormonen, ontstekingen door een getraumatiseerde huid en door een cellulair probleem. Dit allemaal in combinatie met de zon. Vanaf nu werken wij met de behandelingen en producten van Meline. Deze actieve producten werken op een huidvriendelijke manier op pigmentvlekken en pakken deze intensief aan.

Heb je huidproblemen en wil je een deskundig en eerlijk advies over de verzorging van je huid tegen bijvoorbeeld huidveroudering, acne, couperose of een futloze huid na een zware periode? Kom dan langs voor een  kosteloze skincheck een eerlijk en betrouwbaar advies.

Wij werken tevens samen met een cosmetisch arts en een huidtherapeute zodat je voor elk voorkomend huidprobleem terecht kunt op onze mooie locatie.

Waar nodig verwijzen wij door naar de dermatoloog of huisarts .

Met mijn team samen doe ik niets liever dan het hoogst haalbare resultaat voor uw huidklachten bereiken met daarbij altijd de aandacht voor een stuk ontspanning.

Graag tot ziens!

Vivian de Rijke- van Goethem

Nieuwsbrief ontvangen?