Special massages

special massages

DAVI City Spa Special massages

Bij DAVI City Spa zijn er vier soorten Special massages te boeken. Hieronder in het kort wat je van iedere massage kunt verwachten.

Hotstone massage

Ervaar de kracht van warmte in combinatie met heerlijke aroma’s. Tijdens deze zachte maar intensieve massage met warme basaltstenen zal je geest verkwikken terwijl de warmte van de stenen diep doorwerkt in de spieren, je voelt je als herboren.

Hydrotherm massage

Ontdek een nieuwe dimensie in de koesterende kunst van massage; met warm water gevulde kussens die je lichaam omhullen en je spieren ontspannen terwijl je masseur je vermoeide en gestreste lichaamsdelen masseert. Alle voordelen van een traditionele massage zonder onderbreking, omdat je je niet hoeft om te draaien. Ontworpen voor maximaal comfort is dit Hydrotherm Systeem ideaal gedurende de zwangerschap, voor optimale verlichting van de fysieke en mentale spanning voor de aanstaande moeder.

Let op: Bij een zwangerschap korter dan 12 weken of langer dan 37 weken voeren wij geen massages uit.

Balinese massage

De Balinese massage is een complete lichaamsbehandeling voor degenen die hun lichaam van hoofdhuid tot voeten willen verzorgen. Tijdens de behandeling lig je op een massagetafel; je wordt dan zachtjes gemasseerd met een massageolie op basis van kokosolie met daaraan toegevoegd een mengsel van etherische oliën gekozen naar jouw wens.

Deze techniek omvat zachte en ontspannende strijkingen, evenals krachtige drukpunten.

De massagetherapeut begint met de achterzijde van de benen te behandelen, dan stevig de rug, de voorzijde van de benen en voeten, de buik, de armen en handen, borst, nek, het gezicht en als laatste wordt de hoofdhuid zacht gemasseerd. De therapeut maakt gebruik van een combinatie van zacht strekken, huidrollen, kneden en strijken en drukpuntstimulatie, om de stroom van bloed, lymfe en energie te stimuleren.

Indian headmassage

Een massage van de hoofdhuid, oren, nek en schouders, een heerlijke manier om te relaxen en even tot rust te komen.