Over ons

Over ons
Van links naar rechts: Yulieth, Carola, Vivian en Maremy

DAVI City Spa, over ons

Samen met jou werken we graag aan een mooie en gezonde huid.

We hebben diverse semi-medische productenlijnen voornamelijk van artsen en hebben hiermee de mogelijkheid jouw huid te herstellen en te verbeteren met diverse technieken zoals oonder andere mesotherapie, collageenbehandelingen en peelings maar ook ontspannende behandelingen met aromatherapie en massages vind je in onze salon.

We voeren onze behandelingen uit met veilige resultaatgerichte apparatuur en zetten de huid hiermee aan tot activiteit.

Wij werken samen met een huidtherapeut en een cosmetisch arts om het meest optimale resultaat voor de huid te bereiken.

Wij hebben een schat aan ervaring in huidverbetering en zijn altijd bezig met ons vak door alle ontwikkelingen in de branche te volgen, congressen en beurzen te bezoeken en te blijven investeren in opleiding. Vorig jaar nog hebben we de medische opleiding voor schoonheidsspecialisten behaald om zo beter te kunnen behandelen en eventueel te kunnen doorverwijzen.

Onze klanten zijn onze prioriteit, wij zijn pas tevreden als jij dat bent, tijdens alle gelaatsbehandelingen is een stukje ontspanning inbegrepen in de vorm van een handmassage, hoofdhuidmassage of voetmassage.

We werken graag preventief, probleemoplossend en doelgericht waardoor we het beste resultaat behalen voor anti-aging en een gezonde huid, je hebt tenslotte maar één huid!

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk, wij geven je graag een eerlijk advies en daarbij de beste behandeling.

Graag tot ziens!

Team DAVI